Wednesday, March 2, 2016

හාල් මස්සන් තෙම්පරාදුවක


අවශ්ය දේවල්
හාල්මස්සන් 50
ලොකු ලූනු 250
කාලිමිරිස් මේස හන්දි 1ක්
අමු මිරිස් කරල් 5 ක්
කුරුන්දු කබල්ලක්
සුදු ලූනු බික් 2 ක්
කරපින්චා ටිකක්
සියම්බලා ඉස්ම ටිකක්
කහ ටිකක්
තෙල්මේස හන්දි 1ක්
ලුනු රස පදමට
හාල් මස්සන් හොන්දින් සොඅදන්න
භාජනයකට හාල් මස්සන් ලුනු කඝ වතුර ටිකක් දමා තම්බන්න
තම්බුනු පසු භාජනයෙන් ඉවතට ගෙන
තෙල් දමා ලොකුවට ලියා ගත් ලූනු,සුදු ලූනු ,කරපින්චා,කුරුන්ද පොතු, අමු මිරිස් ,කාලි මිරිස් දමා තෙම්පාඅදු කර ගන්න, එයට තම්බා ගත් හාල්මස්සන් දමා සියම්බලා ඉස්ම ටිකක් ද එකතු කර ගන්න.

No comments:

Post a Comment